Megközelítés és fotók a helyszínről

2018. augusztus 1. 00:00

Itt található minden olyan adat, ami a tábor megközelítését és elhelyezkedését tartalmazza.

A Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor és annak minden programeleme teljesen zártkörű! A tábor területére kizárólag a tábor tanárai és a tábor lakói léphetnek be!

 

A Turisztikai és Szabadidő Központ igen jól megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, gépkocsival, kerékpárral, gyalog. Aki vonattal vagy helyközi menetrendszerű autóbusszal érkezik Szolnokra az a vasútállomásról illetve a buszpályaudvarról a 6-os, 7-es, 8-as, 17-es jelzésű autóbusszal tudja megközelíteni a tábort. A Tisza híd utáni első megállónál kell leszállni... a megálló neve Tiszaliget. Reggel 08.30-ig és 15.00 óra után a 15-ös jelzésű autóbusszal a végállomásig utazva is eljuthatunk a Turisztikai és Szabadidő Központhoz.


Budapest felől gépkocsival érkezők a 4-es főúton haladva a Tisza-hídról jobbra fordulva - amennyiben Szolnok városán áthaladva érkeznek - körülbelül 1,5 kilométeres kocsikázás után érik el a tábort. A Debrecen, Martfű felől érkezők pedig egy körforgalmon áthaladva, az ártéri-, "százlábú" híd után fordulhatnak balra a Tiszaligeti útra, hol árnyas fák között, sportpályák, strand és üdülők mellett elhaladva érhetik el a tábort.

Íme egy útvonalterv Budapest szívéből:

(A térképre kattintva és a bal egérgombot nyomva tartva a térkép a megfelelő irányokba mozgatható. A térkép bal felső sarkában található pozíció nyilakkal, valamint a közvetlenül alattuk található + és - jelekkel a térkép mérete és pozíciója szintén testre szabható.)

Nagyobb térképre váltás

HASZNOS TUDNIVALÓ:
Szállás hatágyas szobákban (ágynemű biztosítva), háromszori étkezés naponta (reggeli, ebéd, vacsora).

AMIT HOZNOD kell:
Hangszered (dobot, billentyűs hangszert nem kell hozni, cineket, "szorzópedált" érdemes), sima, "kockás" és hangjegyfüzet, írószerszámok, személyes holmik. Szúnyogriasztó... elektromos a szobába, pumpás, vagy deo a szabadba.


Szeretettel várunk:

A gitármánia stábja:

További információk:
06-30-9-66-51-42
gtabor@instrumentweb.hu
www.instrumentweb.hu

     

     

     

     

Instrument Reklám ©2023 | Tel: +36309665142 • Cím: 1148 Budapest, Miskolci u. 9. Fsz/1.