Már 30 éve Magyarország első számú zenei továbbképző tábora!

Gyere, tanulj, zenélj és legyél a magyar zene része!

XXXI. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor – Szolnok – Tiszaliget 2024. július 22-28.

2023. augusztus 4. 08:12

Harminc év munka, több ezer résztvevő, több száz zenekar és előadó, tengernyi élmény, megszámlálhatatlan sztori, oktatások, előadások, neves külföldi és hazai sztárok, feledhetetlen együtt zenélések – ez a nagyon rövid felsorolása mindannak, ami a Gitármánia Táborban történt.

A Gitármánia Tábor ma már Magyarország legnagyobb könnyűzenei szakmai találkozója is, ahol valamennyi alaphangszer (basszusgitár, billentyű, dob, ének, gitár, zenekar) kezdő és haladó szintű oktatásával, a zene és a zeneipari környezet (hang-, színpad-, vizuál- és stúdiótechnika, hangszerépítés) bemutatásával, a szövegírás, dalszerzés világával, mentális kérdésekkel, szerzői és előadói jogokkal és a rádiózás bemutatásával is foglalkozunk.

A Gitármánia Tábor előadó termeit a világ legjobb hangszereivel, hangtechnikai eszközeivel szereljük fel, hogy ezeket bárki kipróbálhassa, sőt lehetőség van stúdiófelvételek készítésére is.

  • 2023-ban KÖZEL 100 ELŐADÁST ÉLVEZHETTEK VÉGIG A TÁBOR LAKÓI!
  • 128 zenekart alakítottunk az első napon, de végül 138 zenekar adott sikeres fellépést a záróbulin!
  • 10 zenekar összesen 30 dalt rögzített az INGYENESEN igénybe vehető két profi hangstúdióban
  • 80 neves muzsikus, zenetanár, hangtechnikai és zenei iparági szakember előadásait láttuk vendégül
  • 13 professzionálisan berendezett termünkben (próbatermeknek, nagyszínpadnak, stúdióknak, kisszínpadnak) napi 10-12 órányi zenélés lehetősége volt adott a tábor lakóinak
  • Közel 20 különböző zenei témakör oktatása zajlott (basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, dob, egyéniségfejlesztés, ének, gitár, hallásvédelem, hangszerelés, hangszerépítés, hangtechnikai ismeretek, rádiózás, stúdiózás, szerzői jogok, színpadi ismeretek, szövegírás, technológiai előadások, zenekari képzés, zeneterápia

Mindent a táborról: a képekre kattintva a kívánt taratalomhoz ugrik...

 

A Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor és annak minden programeleme teljesen zártkörű! A tábor területére kizárólag a tábor tanárai és a tábor lakói léphetnek be!


Instrument Reklám ©2024 | Tel: +36309665142 • Cím: 1148 Budapest, Miskolci u. 9. Fsz/1.